Werving en Selectie: Technische medewerkers in Duitsland

Klanten in Duitsland leveren veel business op, maar zijn ook veeleisend én kritisch. Zeker wanneer het gaat om techniek, service en kwaliteit. Om de gemaakte afspraken na te kunnen komen hebben Nederlandse bedrijven vaak behoefte aan een eigen team met technische en service specialisten in Duitsland. Wij zorgen via ons netwerk in Duitsland en onze recruitment-ervaring in de techniek dat de juiste medewerkers worden gevonden. Tevreden klanten zijn tenslotte de sleutel naar nóg meer succes in Duitsland!

Onze toegevoegde waarde

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van recruitment van technische professionals in service en support in Duitsland. Daarbij gaat vaak om de volgende functies:

 • Sales Engineer Duitsland
 • Project Engineer Duitsland
 • Technical Service Manager
 • (Technische) Support medewerker
 • Servicetechniker im Außendienst
 • Field Service Technician

Dé Duitsland-specialist

Gateway to Germany is gespecialiseerd in het recruitment van Duitse technische professionals in service en support voor onze Nederlandse opdrachtgevers. Wij weten als geen ander de verwachting van de kandidaat in Duitsland en de zakelijke behoefte van onze Nederlandse opdrachtgever bij elkaar te brengen. De juiste match is de sleutel voor zakelijk succes, voor een groeiende business en tevreden klanten in Duitsland. Daarbij heeft Gateway to Germany voor de expansieplannen in Duitsland een hele concrete en unieke toegevoegde waarde:

 • De Duitse markt is groot, dus waar begin je? In de afgelopen 20 jaar hebben wij honderden Nederlandse bedrijven geadviseerd bij het zakendoen in Duitsland. We weten wat werkt, wat niet werkt en wat verstandige keuzes zijn op weg naar zakelijk succes. Waar kan je het beste starten? Waar liggen kansen? Wij helpen bij het maken van strategische keuzes en het bepalen van de beste route!

 • Wij kennen de klanten in Duitsland. Wij weten precies, welk type persoon de beste kans maakt om voor je bedrijf in Duitsland concrete resultaten te boeken. Wij kennen de markt, verschillende types bedrijven en wat de eisen zijn van klanten zijn aan technische service en support in veel verschillende branches. Dit stelt ons als geen ander in staat om juist die kandidaten te selecteren, die de klus in Duitsland gaan klaren.

 • Wij kennen de Nederlandse bedrijfscultuur. Zonder ‘klik’ met de Nederlandse collega’s geen zakelijk succes in Duitsland. Daarom houden wij altijd rekening met de bedrijfscultuur binnen je organisatie.

 • Een goed gevoel, daar gaat het om. En dat is ook belangrijk voor de Duitse top-kandidaten, die momenteel veel te kiezen hebben. Wij benaderen hen op een vertrouwde Duitse manier en begeleiden hen tot de aanstelling bij onze klant. En dat allemaal persoonlijk en door onze native Duitse consultants.

 • Op z’n Duits en in het Duits: in één keer goed geregeld! Of het gaat om Duitse arbeidscontracten of het oprichten van een GmbH. Via ons partnernetwerk zorgen wij dat het direct goed geregeld is!

Testimonials

Business Cases

In de afgelopen jaren hebben wij veel Nederlandse bedrijven kunnen begeleiden bij het opzetten en uitbreiden van hun business in Duitsland. Hieronder lees je in een aantal business cases hoe we dit concreet hebben aangepakt, wat we in de markt tegen zijn gekomen en wat de resultaten zijn van ons werk.