Stabiplan

"De prettige samenwerking met Gateway begon met het volgen van een workshop over Do’s en Don’ts voor Nederlanders die willen starten in Duitsland. Vervolgens hebben ze ons geholpen bij het vinden van onze eerste Duitse medewerker. Minstens zo belangrijk: ze fungeren als een altijd behulpzame vraagbaak die meedenkt bij vervolgstappen."
Edwin Schalk
Directeur

Wat doet Stabiplan?

Stabiplan maakt en verkoopt ontwerpsoftware voor de installatiebranche. We zijn marktleider inde Benelux. Na de opbouw van onze vestiging in Frankrijk hebben we stappen gezet richting Duitsland.

Hoe heeft Gateway bijgedragen aan uw succes in Duitsland?

De prettige samenwerking met Gateway begon met het volgen van een workshop over Do’s en don’ts voor Nederlanders die willen starten in Duitsland. Vervolgens hebben Enrico en Nienke ons geholpen bij het vinden van onze eerste Duitse medewerker. Minstens zo belangrijk: ze fungeren als een altijd behulpzame vraagbaak die meedenkt bij vervolgstappen.

Wat is het resultaat en hoe gaan de zaken nú in Duitsland?

Een jaar na de werving van onze Duitse collega zijn we toe aan de volgende stap – de resultaten in Duitsland zijn goed maar het is natuurlijk nog een pioniersfase – het is waardevol om dan gebruik te kunnen maken van een partij die daarin meevoelt, meedenkt en meegaat.