Seacon

"Hoewel Nederland en Duitsland buurlanden zijn, zijn de omgangsvormen en etiquette toch enorm verschillend. Wanneer hier geen aandacht voor is, is het voor een Nederlandse onderneming nagenoeg niet mogelijk in Duitsland actief te zijn."
Corné Geerts
Directeur

Wat doet Seacon?

Seacon Logistics Group B.V is een logistieke dienstverlener met een specialisatie op gebied van Deep sea Freight Forwareding, Warehousing (VAL), Douane, en Europese Distributie. Als non-asset organisatie controleren wij goederen- en informatie stromen. Op de meest transparante en efficiënte manier mogelijk. Seacon biedt toegevoegde waarde, naast een goede verhouding tussen prijs-kwaliteit-en doorlooptijd, door middel van de toepassing van hoogwaardige systemen welke leiden tot transparantie in de logistieke keten. Deze transparantie leidt uiteindelijk tot het identificeren van kostenbesparing wat uiteindelijk resulteert in een verlaging van het benodigde werkkapitaal.

Hoe heeft Gateway bijgedragen aan uw succes in Duitsland?

Gateway heeft ons geholpen in het vinden en contractueel vastleggen van onze Duitse Geschäftsführer. Hierbij was het van belang dat Gateway zich verdiept heeft in het profiel en de cultuur van zowel de Nederlandse als Duitse organisatie. Uiteindelijk is het belangrijk dat er niet alleen een match is op kennis en kunde, aar zeker zo belangrijk ook op cultuur technisch gebied. Hoewel Nederland en Duitsland buurlanden zijn, zijn de omgangsvormen en etiquette toch enorm verschillend. Wanneer hier geen aandacht voor is, is het voor een Nederlandse onderneming nagenoeg niet mogelijk in Duitsland actief te zijn.

Wat is het resultaat en hoe gaan de zaken nú in Duitsland?

Onze collega is nu ruim 2 jaar in dienst en is in staat gebleken de Duitse onderneming op orde te brengen maar vooral ook de brug te bouwen tussen het Nederlandse hoofdkantoor en onze Duitse organisatie.