No Excess

"De verkoopleider is nu bijna 2 jaar werkzaam bij ons en de resultaten zijn heel positief. Het verkoopapparaat uitgebreid met enkele nieuwe verkopers en het aantal klanten/ verkooppunten en dus ook de omzet is enorm toegenomen. Veel ‘Wunschkunden’ hebben No Excess inmiddels opgenomen."
Henry Potuijt
Financial Director

Wat doet No Excess?

No Excess is een Fashion merk, gevestigd in Amsterdam. Zeer internationaal in onze ambities en tegelijkertijd heel Hollands als het gaat om de manier waarop we in het leven staan. Mode is onze passie. Onze drive: ongecompliceerde en betaalbare mannenkleding  maken. Dit doen we al sinds 1988.

Hoe heeft Gateway bijgedragen aan uw succes in Duitsland?

Na de groei in Nederland wilde wij dit ook doorzetten naar Duitsland. Er bestond in Duitsland al een klein verkoopteam van medewerkers en verkoopagenten maar het lukte ons niet om de gewenste stap vooruit zetten. Daarvoor hebben wij de hulp gezocht van Gateway en samen een vacature en functie beschrijving voor een verkoopleider Duitsland opgesteld waar Gateway voor ons het wervingstraject heeft gedaan.

Wat is het resultaat en hoe gaan de zaken nú in Duitsland?

De verkoopleider is nu langer dan 2 jaar werkzaam bij ons en de resultaten zijn heel positief. Het verkoopapparaat uitgebreid met enkele nieuwe verkopers en het aantal klanten/ verkooppunten en dus ook de omzet is enorm toegenomen. Veel ‘Wunschkunden’ hebben No Excess inmiddels opgenomen. De groei in Duitsland is veel sneller gegaan dan wij hadden verwacht en de mogelijkheden zijn heel groot. Wij verwachten aan het begin te staan van de groei die wij in Duitsland kunnen maken.