Nedap

"Gateway begeleidt zowel de kandidaten als ook de klant. Door zich goed te verdiepen in ons bedrijf en onze wensen, zijn er kwalitatief goede kandidaten voorgesteld wat mij veel tijd heeft bespaart. In de communicatie is Gateway open en direct."
Andries Jan Oosterhof
Sales Director

Wat doet Nedap?

De N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek “Nedap” maakt sinds 1929 slimme technologische toepassingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen, en vermarkt die wereldwijd. Het hoofdkantoor van Nedap is gevestigd in Groenlo. Nedap biedt het efficiëntste en gemakkelijkste te bedienen lichtmanagementsysteem in de markt. Het biedt een online platform waarmee uitgebreide netwerken van armaturen, sensoren en controllers eenvoudig beheerd kunnen worden. 

Hoe heeft Gateway bijgedragen aan uw succes in Duitsland?

De Duitse zakelijke cultuur en werkwijze kunnen soms aanzienlijk verschillen met dat van de Nederlandse en dat geldt ook op recruitment gebied. Door middel van een open, directe en een professionele aanpak weet Gateway hier goed op in te spelen. Gateway begeleidt zowel de kandidaten als ook de klant. Door zich goed te verdiepen in ons bedrijf en onze wensen, zijn er kwalitatief goede kandidaten voorgesteld wat mij veel tijd heeft bespaart. In de communicatie is Gateway open en direct. Gateway is zowel voor als na de plaatsing betrokken.

Wat is het resultaat en hoe gaan de zaken nú in Duitsland?

De medewerker is sinds 1 dec. 2016 in dienst en wij zijn tot nog toe, zeer te spreken over hem. Hij neemt initiatief, ownership en heeft er zelfstandig voor gezorgd dat hij goed functioneert binnen het team en ons bedrijf. Inmiddels heeft hij ook de eerste projecten zelfstandig gerealiseerd. De nieuwe medewerker is onlangs met een goed plan gekomen voor expansie in Duitsland. Op basis hiervan heeft Nedap besloten het team in Duitsland verder uit te breiden. Mede door de goede ervaringen met Gateway hebben wij opdracht gegeven voor het zoeken van een volgende kandidaat.