Naris

“Wij werken nu bijna een jaar samen en heel gestaag groeit het aantal klanten in Duitsland. Er was eigenlijk geen sprake van een aanlooptijd. Het voelde direct goed. De bedoeling is om volgend jaar ons team in Duitsland met 2 of 3 personen uit te breiden.”
Erik van Marle
Directeur

Wat doet NARIS?

Naris is het GRC (Governance, Risk en Compliance) Platform. Met NARIS GRC® kan je o.a. Risicomanagement, Audit, Compliance en Strategie in je organisatie implementeren en met elkaar verbinden. Via de kennisbank in NARIS GRC® delen we benchmark informatie en onze kennis. Daarnaast leiden we je middels verschillende cursussen op om GRC zélf op te tuigen en/of te professionaliseren via NARIS Risk Academy.

Hoe heeft Gateway bijgedragen aan uw succes in Duitsland?

Gateway heeft ons geholpen om een salesmanager te vinden die past bij onze organisatie van nu en kan meegroeien in onze ambitie.

Wat is het resultaat en hoe gaan de zaken nú in Duitsland?

Wij werken nu bijna een jaar samen en heel gestaag groeit het aantal klanten in Duitsland. Er was eigenlijk geen sprake van een aanlooptijd. Het voelde direct goed. De bedoeling is om volgend jaar ons team in Duitsland met 2 of 3 personen uit te breiden.