Koppert Cress

"Gateway to Germany heeft ons inmiddels een aantal keren bij gestaan bij het zoeken naar geschikte kandidaten voor vacatures in Duitsland. Wij zijn van mening dat je in elk land beter kan werken met lokale mensen, native speaking, netwerk opgebouwd, kennis van cultuur etc."
Bart Leemans
Director New Business & Large Accounts

Wat doet Koppert Cress?

Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen.

Hoe heeft Gateway bijgedragen aan uw succes in Duitsland?

Gateway to Germany heeft ons inmiddels een aantal keren bij gestaan bij het zoeken naar geschikte kandidaten voor vacatures in Duitsland. Wij zijn van mening dat je in elk land beter kan werken met lokale mensen, native speaking, netwerk opgebouwd, kennis van cultuur etc. Duitsers doen zaken met Duitsers en Italianen doen zaken met Italianen. Zeker als het over iets gevoeligs als eten en drinken gaat. Vandaar dat wij ons hebben laten helpen bij het zoeken naar de juiste kandidaten door Gateway to Germany.

Wat is het resultaat en hoe gaan de zaken nú in Duitsland?

Duitsland is een belangrijk land voor ons en sinds onze “Duitsers” hier aan de slag zijn zien we een gestage groei van de omzet. Dit bevestigt alleen maar dat we de juiste keuze hebben gemaakt om het zo in te richten.