KeJe Horren

"We hebben enkel Nederlandse medewerkers in dienst wat het relatief lastig maakt op de Duitse markt. Gateway to Germany heeft de knowhow en het netwerk om ons te helpen dit project te begeleiden. Voor een bedrijf dat beginnend is op de Duitse markt is dit heel handig gebleken."
Stefan Wermers
Exportmanager

Hoe was de situatie (in Duitsland) voor de samenwerking?

KeJe verkocht haar producten vanuit de vestiging in Nederland. In de toekomst willen we er naar toe dit vanuit Duitsland aan te vliegen, te beginnen in de regio NRW.

Tegen welke uitdagingen liep u aan bij de uitbreiding op de Duitse markt?

We hebben enkel Nederlandse medewerkers in dienst wat het relatief lastig maakt op de Duitse markt. KeJe heeft er voor gekozen om een ‘Duitse tak’ op te richten en doet dit o.a. door een Duitse accountmanager aan te nemen en een GmbH op te starten.

Wat was voor u de reden om Gateway in te schakelen?

Gateway 2 Germany heeft de knowhow en het netwerk om ons te helpen dit project te begeleiden.
Voor een bedrijf dat beginnend is op de Duitse markt is dit heel handig gebleken.

Waardoor kon Gateway u overtuigen om de juiste partner te zijn?

Door verschillende verhalen van andere partijen die met Gateway 2 Germany hebben gewerkt zijn we overtuigd. Ook het intake gesprek verliep soepel en zorgde voor vertrouwen.

Hoe verliep de samenwerking?

We zijn tevreden over het eindresultaat maar ook over de weg er naar toe. Gateway heeft in onze ogen een kwalitatief sterke kandidaat aangedragen maar ons ook goed begeleid in het oprichten van de GmbH. Alles is ook volgens planning en in het juiste tijdpad gerealiseerd.