i-PRO

"De samenwerking is zeer prettig verlopen. Tussentijds informeren over de voortgang, het snelle schakelen en meedenken met ons als klant."
Insaf Guerbaoui
HR & Recruitment Coordinator

Tegen welke uitdagingen liep je aan bij de uitbreiding op de Duitse markt?

In vergelijking met andere landen waar wij ook werven, is ons opgevallen dat men in Duitsland niet durft of wil bewegen. Echter, zodra wij de juiste kandidaten geïntroduceerd kregen bleek er wel degelijk sprake van een hele goede match. Vandaar dat de voorselectie door Gateway to Germany ons op het juiste spoor heeft gezet en wij de juiste kandidaten voor verschillende posities gevonden hebben.

Wat was voor jullie de reden om Gateway in te schakelen?

Gateway to Germany is gespecialiseerd in de Duitse markt. Deze focus hadden wij nodig bij onze ambities in Duitsland.

Waardoor kon Gateway je overtuigen om de juiste partner voor ‚het thema Duitsland‘ te zijn?

We werden overtuigd om met Gateway to Germany als partner samen te werken, aangezien er Servicegericht en transparant gehandeld werd. Bovendien zorgde het snelle schakelen ervoor dat het proces vlot en doelgericht verliep.

Hoe verliep de samenwerking – intake tot contractondertekening – en waren jullie daar tevreden mee?

De samenwerking is zeer prettig verlopen. Doordat we tussentijds geïnformeerd werden over de voortgang en het snelle schakelen wisten we continu waar we stonden. Daarnaast dacht Gateway to Germany goed met ons mee als klant. Dit waarderen we zeer.