Goudsmit Magnetics

"Wij waren al actief op de Duitse markt maar het zelfstandig sourcen van goede kandidaten kunnen wij niet. Daar was de hulp van Gateway zeer belangrijk. Ook bijzaken om de contracten in orde te krijgen kun je met ze bespreken zodat het ook juridisch voor beide partijen goed klopt."
Guy Mutsaerts
Sales Director

Wat doet Goudsmit Magnetics?

Goudsmit Magneet systemen, ontwerpt en bouwt machines die op basis van magnetisme metalen verwijderen uit poeders en bulk goederen. IJzeren producten transporteert en richt voor bedrijfsautomatiseringen en onderzoek doet naar magneet velden en de invloed daarvan. Omdat Goudsmit Magnetics in een niche markt werken wordt meer dan 80% buiten Nederland verkocht waarbij de Duitse markt een zeer groot aandeel heeft.

Hoe heeft Gateway bijgedragen aan uw succes in Duitsland?

Wij waren al actief op de Duitse markt maar het zelfstandig sourcen van goede kandidaten kunnen wij niet. Daar was de hulp van Gateway zeer belangrijk. Ook bijzaken om de contracten in orde te krijgen kun je met ze bespreken zodat het ook juridisch voor beide partijen goed klopt.

Wat is het resultaat en hoe gaan de zaken nú in Duitsland?

We hadden met andere bureaus gewerkt maar de kwaliteit van de kandidaten die we van Gateway kregen was aanzienlijk beter. De kandidaat werk inmiddels 2 jaar bij ons en is zeer opgewekt en tevreden. En wij ook. Dus voor beide partijen is het voorgestelde doel geheel uitgekomen.