FTNON

“De Duitse verkoper werkt nu meer dan 2 jaar bij FTNON. Hij heeft de kontakten zeer goed uitgebreid wat ook al tot de nodige verkopen heeft geleid. We zijn zeer blij met hem en de support welke Gateway gegeven heeft.”
Wilco Fauth
Directeur

Wat doet FTNON?

FTNON heeft 5 vestigingen. Hoofdvestiging is in Almelo en produceert complete lijnen voor de vers markt zoals salades, groentes, fruit etc. De vestiging FTNON Delft ontwikkeld en produceerd robot en vision systemen voor de voedselmarkt. FTNON Horst ontwikkeld en produceerd machines voor uien, paprika en wortel verwerking. FTNON Salinas USA en FTNON Shanghai ondersteunen hun lokale markt.

Hoe heeft Gateway bijgedragen aan uw succes in Duitsland?

Gateway heeft ons ten eerste geholpen beter de cultuur verschillen te begrijpen en hoe hier naar te handelen. Verder heeft Gateway met succes een Duitse verkoper voor ons gevonden.

Wat is het resultaat en hoe gaan de zaken nú in Duitsland?

De Duitse verkoper werkt nu meer dan 2 jaar bij FTNON. Hij heeft de kontakten zeer goed uitgebreid wat ook al tot de nodige verkopen heeft geleid. We zijn zeer blij met hem en de support welke Gateway gegeven heeft.

Wat is het resultaat en hoe gaan de zaken nú in Duitsland?

De Duitse verkoper werkt nu meer dan 2 jaar bij FTNON. Hij heeft de contakten zeer goed uitgebreid wat ook al tot de nodige verkopen heeft geleid. We zijn zeer blij met hem en de support welke Gateway gegeven heeft.