Bronkhorst

"De ogenschijnlijk kleine cultuur verschillen, zijn van wezenlijk belang die te weten voor het zaken doen in het buitenland. Door de Duitse achtergrond van de mensen van Gateway weten deze mensen als geen ander waar je op moet letten bij het zoeken naar de juiste personen."
Gert Hop
Directeur

Wat doet Bronkhorst Buitenleven?

Bronkhorst Buitenleven produceert en monteert luxe buitenverblijven en overkappingen. Van eenvoudige overkappingen tot zeg maar de complete vakantiewoningen en alles wat daar tussen zit. Maar vooral met de focus op het gebruik van de beste materialen, de nette afwerking, en het compleet (indien gewenst) ontzorgen van de klant.

Hoe heeft Gateway bijgedragen aan je succes in Duitsland?

De ervaring moeten we natuurlijk nog gaan krijgen, maar het begint ook hier bij een GOED begin. De ogenschijnlijk kleine cultuur verschillen, zijn van wezenlijk belang die te weten voor het zaken doen in het buitenland. Door de Duitse achtergrond van de mensen van Gateway weten deze mensen als geen ander waar je op moet letten bij het zoeken naar de juiste personen. Verder zijn de personen die ons geholpen hebben allemaal zeer prettig, met bijzonder aandacht voor Sarah. Echt heel plezierig!! Wij hebben vertrouwen gekregen dat we de juiste persoon hebben die onze producten gaat vermarkten in Duitsland en die ook een persoon is om in de toekomst leiding kan geven aan onze Duitse vestiging.