Testimonials

22 testimonials gevonden
Verasol

“Met de persoonlijke benadering die Gateway to Germany in hun processen hanteert, konden ze ons als partner overtuigen.”

Frank Crouzen
Sales Director
De Monchy International BV

“Wij hebben Gateway ingeschakeld, daar zij met een eerdere vacature bewezen hebben de juiste kandidaat te vinden.”

Dominique van den Berge
Marketing Manager
Allard-Europe

“Ze zeiden dat ze hier veel ervaring mee hebben en snel de juiste kandidaten konden leveren. En dat is precies wat ze hebben gedaan!”

Peter van der Zanden
General Manager
Frissen Kehrtechnik

“Gateway heeft ons de mogelijkheid geboden om via kunnen kennis, kunde en kanalen de juiste kandidaten te bereiken.”

René Wetzels
Technischer Leiter Frissen Groen Techniek
Webs

“Wij hebben met verschillende partijen gesproken, maar het verhaal van Gateway was goed en inhoudelijk sterk. Daarmee hebben ze ons overtuigd dat zij de juiste partner voor ons in Duitsland zijn.”

Emiel Kanters
Webs
Doréma Voortenten

“Wij hadden twee medewerkers en wilden ons team uitbreiden met twee medewerkers omwille van de groei van de organisatie.”

Tessa Smeenk
HR Director
YALP

“We zijn naar versterking in de vorm van een Duitser gaan zoeken, omdat we merkten dat de marges die we in Duitsland haalden erg goed waren en er nog veel meer uit te halen is. Als Nederlander kun je nog zo ervaren zijn in Duitsland, je bent geen ‘echte Duitser’. “

Jeroen Reinderink
Geschäftsführer GmbH
KeJe Horren

“We hebben enkel Nederlandse medewerkers in dienst wat het relatief lastig maakt op de Duitse markt. Gateway to Germany heeft de knowhow en het netwerk om ons te helpen dit project te begeleiden. Voor een bedrijf dat beginnend is op de Duitse markt is dit heel handig gebleken.”

Stefan Wermers
Exportmanager
Envirogen

“Het zoeken en vinden van een geschikte kandidaat mag je van een recruiter verwachten … Maar Gateway to Germany doet meer. Een goede uitleg aan ons wat een Duitse kandidaat verwacht bij een gesprek, en contract voorstel welke natuurlijk niet geheel overeenkomt met wat wij “normaal” vinden. Een ook de voorbereiding hierop van de kandidaten die dat als prettig en ondersteunend ervaren hebben.”

Bart​ Scholten
Managing Director
Laad meer testimonials