Marcel Zegger, Chief Executive Officer

Lifehammer Logo Industrie & Machinebouw

Lifehammer ontwikkeld, produceert en verkoop een breed assortiment van veiligheidsproducten voor in- en rondom de auto.

Hoe heeft Gateway bijgedragen aan je succes in Duitsland?

Gateway heeft zich grondig verdiept in ons bedrijf en de relevante markten die wij willen gaan bedienen in Duitsland. Op basis daarvan is een functieprofiel van de te zoeken kandidaat gemaakt. Aan de hand hiervan heeft Gateway een aantal kandidaten geselecteerd. Na uitvoerige gesprekken met de verschillende kandidaten, hebben we uiteindelijk een goede kandidaat gekozen. We zijn in middels een aantal maanden onderweg met de nieuwe kandidaat, die inmiddels een behoorlijk aantal leads in de voor ons relevante markten heeft aangeboord. We hebben veel vertrouwen mbt het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen in de Duitse markt.

Arbeidsrecht & contracten

Elternzeit: het betere ouderschapsverlof

De Elternzeit en het daarmee verbonden Elterngeld is de Duitse tegenhanger van het ouderschapsverlof. Een goede regeling die ouders van pasgeborenen financieel stimuleert om meer tijd met hun kind door te brengen.

Read more
Zakencultuur & marketing

Exporteren naar Duitsland: 4 belangrijke tips voor resultaat

Exporteren naar Duitsland is voor veel ambitieuze Nederlandse ondernemers de volgende stap. Waar moet u als ondernemer opletten bij de export naar Duitsland? Lees het in dit artikel.

Read more
Zakencultuur & marketing

Zakendoen in Duitsland: 5 dingen die Nederlanders vergeten

De Duitse markt is gigantisch en biedt eindeloze mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. Alleen blijkt zakendoen in Duitsland niet altijd even makkelijk. Daarom wijzen wij op een aantal punten om niet te vergeten.

Read more
Arbeidsrecht & contracten

Corona in Duitsland: maatregelen voor bedrijven

De Duitse regering heeft een reeks een steunmaatregelen voor het bedrijfsleven afgekondigd om het aantal economische slachtoffers van de coronacrisis te beperken.

Read more
Arbeidsrecht & contracten

Zakelijk auto leasen in Duitsland

Duitsland is een echt auto land, daarom mag een degelijke lease auto niet ontbreken. Maar wat zijn de ongeschreven regels omtrent het leasen van een auto in Duitsland? Wie rijdt welk soort auto en wat zegt de auto over de bestuurder? In dit artikel leggen we uit welke auto bij welke functie hoort.

Read more
Functies & salarissen

Wat verdient de directeur van een GmbH in Duitsland?

In onze gesprekken met Nederlandse bedrijven gaat het vaak om het werven van management- en directiefuncties in Duitsland. Informatie ten aanzien van inhoud van de functie, commerciële doelstellingen, klanten, toepassingen en markten is vaak al bekend en kan makkelijk verwerkt worden in het zoekprofiel. Waar het aan schort is informatie over het te verwachten salaris […]

Read more