Testimonials

11 testimonials gevonden
Lifestyle & Consumer Goods
Snelvertaler

“Werven in Duitsland is anders dan werven in Nederland.”

Jeffrey Vreugdenhil
HR Manager
Lifestyle & Consumer Goods
Yoni

“Vanaf het begin was voor ons duidelijk dat Gateway verstand had van recruitment in Duitsland.”

Theo de Kool
CEO
Lifestyle & Consumer Goods
Verasol

“Met de persoonlijke benadering die Gateway to Germany in hun processen hanteert, konden ze ons als partner overtuigen.”

Frank Crouzen
Sales Director
Lifestyle & Consumer Goods
Alpine Hearing Protection

“Samenwerking heb ik als heel gedegen ervaren, met duidelijke stappen en verwachtingen. Het is ons gelukt om een geschikte kandidaat te vinden en we gaan hier binnenkort mee van start!”

Arthur van Keeken
CEO
Lifestyle & Consumer Goods
Doréma Voortenten

“Wij hadden twee medewerkers en wilden ons team uitbreiden met twee medewerkers omwille van de groei van de organisatie.”

Tessa Smeenk
HR Director
Lifestyle & Consumer Goods
YALP

“We zijn naar versterking in de vorm van een Duitser gaan zoeken, omdat we merkten dat de marges die we in Duitsland haalden erg goed waren en er nog veel meer uit te halen is. Als Nederlander kun je nog zo ervaren zijn in Duitsland, je bent geen ‘echte Duitser’. “

Jeroen Reinderink
Geschäftsführer GmbH
Lifestyle & Consumer Goods
KeJe Horren

“We hebben enkel Nederlandse medewerkers in dienst wat het relatief lastig maakt op de Duitse markt. Gateway to Germany heeft de knowhow en het netwerk om ons te helpen dit project te begeleiden. Voor een bedrijf dat beginnend is op de Duitse markt is dit heel handig gebleken.”

Stefan Wermers
Exportmanager
Lifestyle & Consumer Goods
Lifehammer

“Gateway heeft zich grondig verdiept in ons bedrijf en de relevante markten die wij willen gaan bedienen in Duitsland. Op basis daarvan is een functieprofiel van de te zoeken kandidaat gemaakt. We zijn in middels een aantal maanden onderweg met de nieuwe kandidaat, die inmiddels een behoorlijk aantal leads in de voor ons relevante markten heeft aangeboord.”

Marcel Zegger
Chief Executive Officer
Lifestyle & Consumer Goods
Bronkhorst

“De ogenschijnlijk kleine cultuur verschillen, zijn van wezenlijk belang die te weten voor het zaken doen in het buitenland. Door de Duitse achtergrond van de mensen van Gateway weten deze mensen als geen ander waar je op moet letten bij het zoeken naar de juiste personen.”

Gert Hop
Directeur
Laad meer testimonials