Testimonials

Gateway to Germany is dé Duitsland-specialist voor Nederlandse bedrijven, die méér willen bereiken op de Duitse markt. Sinds onze oprichting in 2004, hebben wij een groot aantal bedrijven begeleid en geholpen met hun expansie in Duitsland. In deze testimonials kunt u meer lezen over hun ervaringen en samenwerking met ons.

 

Cadac
“Snelheid van handelen en accuraatheid heb ik als bijzonder prettig ervaren. Mede dankzij Gateway hebben wij de opengevallen functie zeer snel weer kunnen invullen. (Lees meer)”
Naris
“Wij werken nu bijna een jaar samen en heel gestaag groeit het aantal klanten in Duitsland. Er was eigenlijk geen sprake van een aanlooptijd. Het voelde direct goed. (Lees meer)”
FTNON
“De Duitse verkoper werkt nu meer dan 2 jaar bij FTNON. Hij heeft de kontakten zeer goed uitgebreid wat ook al tot de nodige verkopen heeft geleid. We zijn zeer blij met hem en de support welke Gateway gegeven heeft. (Lees meer)”
Stabiplan
“Gateway heeft ons geholpen bij het vinden van onze eerste Duitse medewerker. Minstens zo belangrijk: ze fungeren als een altijd behulpzame vraagbaak die meedenkt bij vervolgstappen. (Lees meer)”
Seacon Logistics
“Hoewel Nederland en Duitsland buurlanden zijn, zijn de omgangsvormen en etiquette toch enorm verschillend. Wanneer hier geen aandacht voor is, is het voor een Nederlandse onderneming nagenoeg niet mogelijk in Duitsland actief te zijn. (Lees meer)”
Nedap
“De Duitse zakelijke cultuur en werkwijze kunnen soms aanzienlijk verschillen met dat van de Nederlandse en dat geldt ook op recruitment gebied. Door middel van een open, directe en een professionele aanpak weet Gateway hier goed op in te spelen. (Lees meer)”
No Excess
“Er bestond in Duitsland al een klein verkoopteam van medewerkers en verkoopagenten maar het lukte niet om de gewenste stap vooruit zetten. Daarvoor hebben wij de hulp gezocht van Gateway. De verkoopleider is nu 2 jaar werkzaam en de resultaten zijn heel positief. (Lees meer)
Goudsmit Magnetics
“We hadden met andere bureaus gewerkt maar de kwaliteit van de kandidaten die we van Gateway kregen was aanzienlijk beter. De kandidaat werk inmiddels 2 jaar bij ons en is zeer opgewekt en tevreden. En wij ook. (Lees meer)”
Koppert Cress
“Duitsland is een belangrijk land voor ons en sinds onze "Duitsers" hier aan de slag zijn zien we een gestage groei van de omzet. Dit bevestigt alleen maar dat we de juiste keuze hebben gemaakt om het zo in te richten. (Lees meer)”
Amphitec
“Gateway heeft het gehele proces begeleid van opstellen initiële profiel tot en met de aanstelling en verloning. Deze samenwerking verliep bijzonder prettig en professioneel. (Lees meer)”