Expertnetwerk Duitsland

Verder komen door samen te werken

De visie van Gateway to Germany is het om een volledige begeleiding aan te bieden. Dit doen wij in eerste instantie door bedrijven te helpen in hun zoektocht naar de juiste kandidaat in Duitsland. Daarnaast bieden we in samenwerking met andere Duitsland-experts een compleet traject aan. Of het nou gaat om het opstellen van een Duits arbeidscontract, het oprichten van een GmbH of het aanbieden van een taalcursus voor de binnendienst, met het expertnetwerk van Gateway to Germany komt u verder.

Advocaten (Duits-Nederlands)

LegalLink2

LegalLink

Bent u op zoek naar een expert en sterke juridische partner, die uw vakkundig, effectief en met een no-nonsense aanpak begeleid met uw zaken in Duitsland? Dan bent u bij mij aan het goede adres! Wilt u zaken doen over de grens in Duitsland en u weet niet hoe u dat aan moet pakken? Of bent u in een conflict met een Duitse handelspartner? Dan kan ik u helpen!

Cultuur, coaching & training

Vertaalbureau Perfect_Logo

Vertaalbureau Perfect

Vertalingen, Post-editing

Een uitstekende vertaling in een oogwenk. Uitgevoerd door ervaren vertalers en ondersteund door slimme technologie. Vertaalbureau Perfect is een groeiend bedrijf met ambitie en helpt u graag uw boodschap wereldwijd leesbaar te maken. Als een website of webshop vertaalt moet worden naar het Duits helpen ze website eigenaren met tips en plugins per CMS en gaan ze in op de mogelijkheden om een site te vertalen.

DasBuroDuitsvoorbedrijvenlogo

Das Büro – Duits voor bedrijven

Taaltraining, Vertalingen

Ruxshin Bischoff is eigenaar van Das Büro – Duits voor bedrijven. Zij heeft een uniek taal- en cultuurprogramma voor Nederlandse medewerkers ontwikkeld die succesvol zaken willen doen op de Duitse markt. Zij is ervan overtuigd dat professioneel Duits leren spreken mogelijk is en niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ruxshin combineert in haar programma ‘Succesvolle Sales in het Duits’ taal én cultuur omdat zij gelooft in een integrale aanpak.

EFF_LOGO

Effeff taaltraining Duits

Taaltraining, Vertalingen

Effeff taaltraining Duits is sinds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen Duits op maat. Uw taalbehoeften staan centraal in de maatwerktrainingen die Effeff in-company of online aanbiedt. Daarvoor heeft zij de Sprachplaner-methode ontwikkeld, een aanpak die het mogelijk maakt om zonder externe leerboeken structuur te geven aan uw leerproces.

Regina Coeli

Regina Coeli

Taalcursus

Language Institute Regina Coeli is het taleninstituut waar je in zeer korte tijd een vreemde taal leert spreken. Wij zijn ook bekend als ‘de Nonnen van Vught’.

Machielsen_Logo

Machielsen 

Vertalingen en Onlinemarketing

Machielsen is een vertaalbureau, contentmarketingbureau en een SEO-bureau. Met deze unieke combinatie van expertises ondersteunen we ambitieuze bedrijven met vertalingen, contentcreatie en zoekmachine-optimalisatie. 

Fiscalisten / Steuerberater

kpp

KPP

De Duitse markt is te attractief en te dicht bij om links te laten liggen. Maar ja, de regels houden u vaak tegen. Wij hebben ruime ervaring om, altijd samen met uw Nederlandse adviseur, die hobbel te nemen. Wij zijn tweetalig en zeer ervaren in het begeleiden van Nederlandse ondernemers die op enigerlei wijze te maken krijgen met Duitse regels, zowel juridisch alsook fiscaal.

Logo NeD Tax

NeD Tax

NeD Tax is al jaren dé grensoverschrijdende specialist op het gebied van fiscaal, juridisch, financieel en strategisch advies voor het zakendoen met Duitsland. Ons team van 40 ervaren professionals staat in Nederland en Duitsland voor u klaar!

stolwijk-kelderman

Stolwijk Kelderman

Heeft u grensoverschrijdende vraagstukken op het gebied van belastingadvies of Nederlandse aangiften, loonadministratie, accountancy? Onze specialisten van de Duitsland desk adviseren u graag. Bijvoorbeeld over zaken doen in Nederland, personeel dat werkzaam is in Nederland of over de Nederlandse belastingwetgeving. Wij staan voor u klaar.

Marketing

logo_mediamixx_neu-300x59

MediaMixx

Het full service communicatiebureau mediamixx slaat elke dag opnieuw bruggen tussen Nederland en Duitsland. Het binationale team weet als geen ander hoe verschillende doelgroepen in het buurland op een succesvolle manier kunnen worden bereikt. De 14 medewerkers ontwikkelen hiervoor campagnes op maat – en voeren deze uit. En dat al meer dan 25 jaar.