Expertise

Strategie & advisering

Succesvol zakendoen in Duitsland begint in Nederland. Daarom begeleiden wij Nederlandse bedrijven intensief op weg naar Duitsland. Of het gaat om het maken van de juiste strategische keuzes of het voorbereiden van de interne organisatie. Wij adviseren over de doelmarkt en succesfactoren in Duitsland. Wij geven informatie over de structuur, toegangsmogelijkheden en zakelijke gewoontes binnen de Duitse doelgroep. Goed voorbereidt op reis naar Duitsland, dat is het doel.

Meer info


Recruitment van sales professionals in Duitsland

Succes in Duitsland betekend veel omzet én tevreden klanten in Duitsland. Juist daarom is het noodzaak om de beste verkopers in Duitsland aan je bedrijf te verbinden. Of het gaat om country manager, sales manager, account manager of een verkoper: Wij helpen Nederlandse opdrachtgevers bij het recruitment van sales specialisten in Duitsland. Daarbij maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en de expertise van onze perfect tweetalige consultants. De juiste match leidt immers tot het beste omzetresultaat in Duitsland.

Meer info


Recruitment van technische professionals in Duitsland

Klanten in Duitsland leveren veel business op, maar zijn ook veeleisend én kritisch. Zeker wanneer het gaat om techniek, service en kwaliteit. Om de gemaakte afspraken na te kunnen komen hebben Nederlandse bedrijven vaak behoefte aan een eigen team met technische en service specialisten in Duitsland. Wij zorgen via ons netwerk in Duitsland en onze recruitment-ervaring in de techniek dat de juiste medewerkers worden gevonden. Tevreden klanten zijn tenslotte de sleutel naar nóg meer succes in Duitsland!

Meer info


Recruitment van directiefuncties in Duitsland

Veel Nederlandse bedrijven beschikken al over een eigen organisatie en eigen medewerkers in Duitsland. Vanuit deze bestaande stabiele en commercieel waardevolle structuren wordt de markt intensief bewerkt en de business in Duitsland verder ontwikkeld. Wanneer een directeur / Geschäftsführer van de Duitse organisatie vervangen of toegevoegd moet worden, dan heeft dat strategische impact voor de hele organisatie. Met onze branchekennis, tweetaligheid en zakelijke ervaring op directie niveau in Duitsland zijn wij de juiste partner voor het recruitment van directeursfuncties in Duitsland.

Meer info


Recruitment van managementfuncties in Duitsland

De aansturing van de commerciële activiteiten in Duitsland is in de praktijk vaak een lastige klus. De Nederlandse manager heeft geen tijd om dagelijks bezig te zijn met de verkopers in Duitsland, maar aan hun lot overlaten kan je de Duitse collega’s ook weer niet. Het aannemen van een Duitse sales manager of team leader zou dan een uitkomst kunnen zijn. Lokale aansturing heeft voordelen: kennis van de markt en klanten, taal en cultuur. Wij vinden de sales manager of team leader, die helpt de sales activiteiten en resultaten in Duitsland nog beter te managen.

Meer info