Strategie & Advies

Strategie & Advies

Wij begeleiden Nederlandse bedrijven bij het maken van de juiste strategische keuzes. Ook adviseren wij over het voorbereiden van de interne organisatie. En uiteraard de vereisten aan Duitse kant. Wij geven informatie over de structuur, toegangsmogelijkheden en zakelijke gewoontes binnen de Duitse doelgroep. Goed voorbereid op reis gaan en de juiste keuzes maken, dat is het doel.

  1. Wij zijn objectief. Of u uiteindelijk kiest voor een eigen medewerker in Duitsland of het samenwerken met een agent/distributeur: wij kunnen alle strategische keuzes in het vervolgtraject helpen implementeren. Helder, objectief en zonder eigenbelang. Hierin zijn wij uniek in Nederland.

  2. Wij kennen de struikelblokken. Zakendoen in Duitsland betekend zakendoen op een Duitse manier. Wij weten als geen ander hoe het commercieel proces verloopt en welke eisen aan de verkopende organisatie worden gesteld. Hierop kunnen wij u, uw medewerkers en organisatie helpen voorbereiden.

  3. Wij kennen uw branche en de ervaringen van uw collega’s. Iedere branche kent haar eigen ongeschreven wetten. Dankzij onze jarenlange ervaring in het begeleiden van Nederlandse bedrijven weten wij wat werkt… en wat niet. Wij helpen u graag op weg naar de juiste keuzes die niet alleen op papier, maar ook in de praktijk werken.

Branches

Gateway to Germany is regelmatig actief in de volgende branches: