Partnersearch

Partnersearch

Voor Nederlandse bedrijven die hun export naar Duitsland willen uitbreiden, bieden wij ook partnersearch aan. We gaan op zoek naar agenten of distributeurs en selecteren de meest geschikte partijen. Hierbij onderzoeken we ook de marktpositie van de agent/ distributeur binnen de regio waar ze werkzaam zijn. Maak gebruik van hun netwerk en ingangen om uw eigen marktpositie in Duitsland te verbeteren!

Wij kennen de Duitse markt en uw doelgroep. Onze exportadviseurs beschikken over jarenlange zakelijke ervaring op de Duitse markt. Wij kennen uw markt, de structuren en hiërarchieën. Met deze kennis weten wij de juiste ingangen te vinden en de juiste snaar te raken.

Duitsland is niet Nederland. Dat geldt ook in het zakelijk verkeer. Wij weten hoe het commercieel proces in Duitsland verloopt en waar de belangrijke verschillen met Nederland liggen. Wij kennen de kritieke succesfactoren op basis waarvan agenten en toekomstige business partners hun keuzes bepalen. Hierin adviseren wij en plaveien de weg voor u.
Succes begint bij uzelf. Wellicht een open deur, maar daarom niet minder waar. Om een samenwerking met een agent/ distributeur succesvol te laten verlopen, moet uw interne organisatie er klaar voor zijn. Wij kunnen al in het voortraject aangeven, waar de struikelblokken liggen en hoe u problemen later kunt voorkomen.

Branches

Gateway to Germany is regelmatig actief in de volgende branches: