Expertise

Expertise

Onze kerncompetenties zijn erop gericht u te begeleiden om meer omzet te genereren op de Duitse markt. Via onderstaande links vindt u meer informatie:

Strategie & advisering

Wij begeleiden Nederlandse bedrijven bij het maken van de juiste strategische keuzes. Ook adviseren wij over het voorbereiden van de interne organisatie. En uiteraard de vereisten aan Duitse kant. Wij geven informatie over de structuur, toegangsmogelijkheden en zakelijke gewoontes binnen de Duitse doelgroep. Goed voorbereidt op reis gaan en de juiste keuzes maken, dat is het doel.

Meer info


Recruitment van Duits personeel

Wij zijn de Nederlandse marktleider op het gebied van recruitment van commercieel en/of technisch personeel in Duitsland. Hierbij gaat het in veel gevallen om het vinden van een account manager, sales manager of een nieuwe directeur voor uw GmbH in Duitsland. Wij maken daarbij gebruik van ons uitgebreide netwerk en zetten een klantspecifieke search op. De juiste match leidt immers tot het beste omzetresultaat. 

Meer info


Zoeken naar partners

Voor Nederlandse bedrijven die hun export naar Duitsland willen uitbreiden, bieden wij ook partnersearch aan. We gaan op zoek naar agenten of distributeurs en selecteren de meest geschikte partijen. Hierbij onderzoeken we ook de marktpositie van de agent/ distributeur binnen de regio waar ze werkzaam zijn. Maak gebruik van hun netwerk en ingangen om uw eigen marktpositie in Duitsland te verbeteren.

Meer info