just brands

Just Brands

Key Account Manager
Just Brands uit Lijnden is het bedrijf achter de casual menswear merken PME Legend (voorheen Pall Mall), Vanguard, Cast Iron en het damesdenimmerk Tripper. Gateway to Germany ondersteunde het bedrijf bij de werving en selectie van een ervarende Duitse Key Account Manager binnen de fashion.

Vraagstelling

De oorspronkelijke marktstrategie van Just Brands bestond uit een samenwerking met een Duitse modeagentuur die echter niet in staat bleek de gewenste omzetresultaten te behalen. Just Brands heeft zich door Gateway to Germany laten adviseren en kwam tot de conclusie dat een eigen verkooporganisatie in Duitsland het beste aansluit op de corporate doelstellingen. De eerste stap op weg naar succes was dan het werven van en Duitse key account manager met ruime ervaring binnen de top10-retailers in fashion. Een uitdagende klus voor Gateway to Germany.

Aanpak

Samen met Just Brands hebben we het profiel van de gezochte key account manager opgesteld. Vervolgens werd er naar een zeer ervaren commerciële persoon gezocht met een uitstekend netwerk binnen de casual menswear inkoopafdelingen van relevante Duitse modeketens.

Resultaat

Na een intensieve zoektocht en directe contactopname met potentiële kandidaten werd een geschikte persoon voor Just Brands rechtstreeks via ons netwerk benaderd en door Just Brands aangesteld.